/ 12 Jan

Habraken naaimachines

Habraken is het bedrijf waar je industriële naaimachines kunt aanschaffen. Dit bedrijf is de importeur van Dürkopp en Pfaff. Verder hebben zij ook andere merken, zoals Fratelli Alberti, Mitsubishi en meer. Tevens hebben zij hier een flinke voorraad aan diverse onderdelen. Wel zo handig wanneer een naaimachine het begeven heeft, maar hiervoor slechts een klein onderdeel nodig is om het weer te kunnen maken. Niet voor niets staat dit bedrijf bekend om zeer goede service en kennis. Het professionele team staat je graag te woord, wanneer je opzoek bent naar een oplossing voor een bepaalde machine of een vraag hebt over de aanschaf van een naaimachine.

Goede service

Met meer dan 40 jaar ervaring staat het professionele serviceteam voor je klaar. Of het nu gaat over de aanschaf van een compleet nieuwe machine, of op zoek bent naar een bepaald onderdeel. Hier bij Habraken doen zij er alles aan om goed te kunnen helpen. Voordeel is wel dat het assortiment aan reserveonderdelen hier bijzonder groot is. Waar je in een andere winkel misschien niet kunt slagen voor een bepaald onderdeel, is de kans bijzonder groot omdat hier bij Habraken wel te vinden.

Naaimachine die voldoet aan jouw wensen

Voordeel is dat bij Habraken de keuze enorm is. Mocht je op zoek zijn naar een compleet nieuwe industriële naaimachine of wil je een aanpassing aan een naaimachine. Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Neem voor meer informatie contact op met dit bedrijf. De medewerkers zullen er alles aan doen om de juiste oplossing te vinden. 

Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Bfree-mode.nl